Kun je binnen één dag van de slapeloze nachten over je onderneming af zijn?

Doe de kosteloze Marktwaardescan

Als DGA of eigenaar kun je behoorlijk vast zitten in je onderneming. Stress, slapeloze nachten, strijd aan de keukentafel. En waar je binnen je bedrijf betaald wordt om overzicht te krijgen over alles wat er moet gebeuren, kun je zelf behoorlijk het overzicht verliezen.

Hoe krijg je vrijheid, vrije tijd & ruimte in je hoofd terug? Wat wij keer op keer zien bij DGA’s & bedrijfseigenaren die bij ons aankloppen, is dat als ze helder overzien wat hun opties zijn, ze al de helft van hun onrust en stress als sneeuw voor de zon zien verdwijnen. Doordat zij zo diep in hun eigen onderneming zitten, hebben ze geen overzicht meer. Wat er dan nodig is, is helderheid. Om in actie te komen. De juiste beslissingen te nemen.

En dat is heel logisch. Als DGA of eigenaar heb je zoveel op je bord dat je eigenlijk jezelf op de laatste plaats stelt. De onderneming moet door en dat is jouw verantwoordelijkheid.

De uitdaging is om voldoende afstand te nemen zodat je weloverwogen, slimme keuzes kunt maken. Als je weet wat je bedrijf waard is, kun je besluiten nemen die passen bij jouw wensen en verwachtingen. Zo zet je een eerste stap richting vrijheid en rust.

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe je je handen vrij krijgt voor de dingen die je echt wilt doen dan gaat kosteloze marktwaardescan jou helpen. Met een tijdsinvestering van 15 min krijg je een realistisch en fair inzicht in de marktwaarde van jouw bedrijf. Want de eerste stap richting meer vrijheid, minder verantwoordelijkheid en goede liquiditeit kun je niet zetten als je geen helder overzicht hebt.  Wij maken die eerste stap heel gemakkelijk, door je te helpen aan een realistische marktwaarde.

Bij het bepalen van de marktwaarde is er geen standaard antwoord dat voor alle bedrijven geldt. Je moet een inschatting maken op factoren die de prijs én de verkoopbaarheid beïnvloeden.

Wij helpen al 25 jaar ondernemingen in de technische branche om hun bedrijf voor de juiste prijs te verkopen. Dat doen wij met een 100% score: alle verkoopopdrachten die wij aannemen, worden succesvol en naar tevredenheid afgerond.

Normaal kan ik maar een aantal klanten per maand helpen aan inzicht in hun onderneming. Maar ik vind het belangrijk dat mensen doen waar ze goed in zijn en wat ze echt willen. Daarom ontwikkelde ik deze semi-digitale tool  om meer DGA’s & bedrijfseigenaren die ‘vast’ zitten in hun bedrijf te helpen aan inzicht in hun marktwaarde.

Dit kun jij nu doen als je je afvraagt wat de snelste manier is om meer vrijheid, rust en liquiditeit te ervaren.  Druk op onderstaande knop. Je krijgt dan een aantal invulvelden.